EVENEMENTEN ’19-’20

KERSTMARKT DIEST: 13-15/12/’19 en 19-22/12/’19
Dit jaar staan de competitie groepen op de kerstmarkt in Diest met hartelijke wafels, soep, chocomelk en cava. Dit is allemaal ten voordelen van Eurogym, hun stage in IJsland waar ze volgende zomer naartoe gaan. Kom zeker eens langs en steun onze gymnasten!

CLUBWEDSTRIJD: 16 februari ‘20
Op deze dag nemen de gymnasten van elke groep het tegen elkaar op in een kleine wedstrijd in onze eigen sporthal. Maar geen paniek, iedereen gaat met een medaille om de nek terug naar huis! Ouders, vrienden, sympathisanten zijn uiteraard uitgenodigd om te komen supporteren en iets te drinken.

ONTBIJTDAG: 15 maart ’20
Kom lekker genieten van spek met ei, pistolets, yoghurt en nog veel meer op onze jaarlijkse ontbijtdag. Deze gaat door in onze eigen sporthal. De inschrijvingen dienen online te gebeuren, meer info volgt.

TURNFEEST: 23-24 mei ‘20

Ook wel bekend als onze jaarlijkse turnshow, waar de gymnasten het beste van zichzelf laten zien. Ze tonen wat ze dit jaar allemaal geleerd hebben en hoe een toffe groep ze zijn. In totaal zullen er 3 shows plaats vinden: zaterdagnamiddag, zaterdagavond en zondagnamiddag. We hopen dat alle gymnasten tijdens alle 3 de shows aanwezig kunnen zijn. M.u.v. de kleuters en jeugd 1; zij treden enkel op tijdens de 2 middagshows. De freerunners treden enkel op tijdens de show op zaterdagavond.