We hebben er weer een kampioen bij in KDT!

We hebben er weer een kampioen bij in KDT! Kas Ickx werd dit weekend Vlaams kampioen dubbele mini trampoline bij de 15-16 jarige jongens in het A-niveau! Het A-niveau is het hoogste niveau in België. Een top prestatie dus! Lies Roeckx nam deel in het B-niveau bij de 15 jarige meisjes. Zij viel net naast het podium en werd in een sterk deelnemersveld knap 4e.

Naast Kas en Lies namen ook Lenka Hermans, Lauke Hermans, Birthe Wellens, Julie Wautraets, Staf Smets, Zoey Lau en Marius Lissens deel. Zij sprongen knappe reeksen en wachten in spanning af of ze geselecteerd worden voor het Belgisch kampioenschap.

Zondag was het de beurt aan de kleinste trampoline gymnasten. Diede Bosmans en Nette Benaets werden door hun sterke resultaten op de 3 provinciale voorrondes geselecteerd om deel te nemen aan het laatste kampioenschap van het seizoen. Zij namen deel in de categorie I-niveau bij de 9 jarigen op zowel grote trampoline als de dubbele mini trampoline. Diede kwam naar huis met 2x goud en Nette met 2x zilver. Heel knap!

Op 20 mei vindt het Belgisch Kampioenschap plaats voor de gymnasten vanaf 11 jaar. Benieuwd welke resultaten onze competitieploeg trampoline hier zal neerzetten!

Wil jij ook graag wedstrijden trampoline springen?

Kom dan zeker naar onze testdagen op woensdag 29 mei van 18u-20u of zondag 26 mei van 11u-13u en misschien ben jij wel de volgende kampioen!

Graag inschrijven via Trampo.kdt@gmail.com.

Tot dan!

Gerelateerde berichten