Intro

Beste toeschouwers,

De Koninklijke Diestse Turnkring heet u van harte welkom op haar jaarlijkse turnfeest!

Dit jaar draagt ons turnfeest de titel ‘KDT@The Circus’: onze getalenteerde turnsters, turners en freerunners zullen dit jaar als echte circusartiesten optreden! Het circus is een wereld vol verwondering en spanning, een plek waar dromen tot leven komen, waar artiesten hun talenten tonen en waar het publiek meegenomen wordt naar een andere realiteit. Ons circus is hierop geen uitzondering! We hebben maandenlang hard gewerkt aan deze show, met passie en toewijding. En nu is het moment aangebroken om jullie te laten zien wat we in petto hebben!

Drie voorstellingen vergen een heuse organisatie en de bereidwilligheid van vele helpende handen op wie we jaarlijks kunnen rekenen. In de eerste plaats bedanken wij graag ons straffe team van trainsters en trainers: dankzij hun grote inzet kunnen wij vandaag aan jullie laten zien tot wat onze fantastische gymnasten in staat zijn! Daarnaast is er nog een hele ploeg van vrijwilligers die heeft bijgedragen tot de verwezenlijking van dit turnfeest en dit zowel voor als achter de schermen, zowel tijdens de voorstellingen als gedurende het ganse jaar. Zonder hun niet-aflatende inzet konden we niet bereiken waar we vandaag staan. Bedankt! En voel jij je geroepen om volgend jaar ook een steentje bij te dragen: welkom! Tot slot: ook dank aan onze sponsors voor het financiële duwtje in de rug!

Maar zeker ook dank aan u, trouwe toeschouwer en nieuwe gezichten: jullie aanwezigheid is voor ons een enorme bron van energie en uw applaus een warme aanmoediging om hard te werken en elk jaar opnieuw de uitdaging aan te gaan om met nog meer enthousiasme een turnfeest voor u neer te zetten!

Veel kijkgenot!

Het bestuur, de trainers en de gymnasten van de Koninklijke Diestse Turnkring.

Gerelateerde berichten